Na tej spletni strani se uporabljajo piškotke (cookies) za opravljanje storitev, personalizacijo oglaševanja in analizo obiski. Če uporabljate strani, strinjate se.

Osebne letne pnevmatike


Riken Nankang Bridgestone Firestone Pirelli TUV

Michelin Approved Website

www.Gume.si ima potrdilo Michelin approved webstie v Češki republiki!


DOT

DOT - Pri nas vedno veste, kaj kupujete!

V podrobnem opisu pnevmatik je naveden DOT* (teden in leto izdelave) in država proizvodnje *za večino zalog iz skladišča. Opozarjamo Vas, da so na spletu na voljo tudi ponudbe, v katerih se prodajajo nekaj let stare zaloge. Ne kupujte starega blaga sumljivih dobaviteljev. Ste vedeli, da obstaja tudi Barum s Kitajske?


Energijske nalepke

Nadzorovane vrednosti, kot so oprijem in kotalni upor, so protislovne lastnosti. Zelo težko je proizvesti pnevmatike z oznako A za kotalni upor in istočasno A za zaviranje na mokrem. V smislu izbire ne bi smelo biti označevanje z nalepkami merodajno za večino kupcev. Športne pnevmatike nimajo le boljšega oprijema in kotalnega upora, pač pa bolje primejo tudi vozišču.


prikaži/skrij večmožnosti

Premiorri Solazo - Zadnji kos na zalogi

mere:
195/65 R15
hitrost:
H (210 km/h)
zmogljivost:
91 (615 kg)
ni na zalogi
datum neznan
 
nakup pnevmatik za 38,0 EUR vključno z DDV 31,1 EUR brez DDV prikaži/skrij podrobnosti »» Testi in bonitetne ocene Premiorri Solazo:
4
3
Novost proizvajalca za to sezono se proizvaja v Evropi, oblikovana in testirana je v Angliji in je namenjena za sodobne avtomobile srednjega in višjega srednjega razreda. Gre za sodobni simetrični dezen, ki zagotavlja maksimalno odvajanje vode iz osrednjega dela dezena in s tem bistveno zmanjša tveganje hidroplaningom. Domiseln sistem lamel učinkovito zatira hrup in osrednji blok dezena zagotavlja stabilnost tudi pri visokih hitrostih in hkrati ima velik vpliv na življenjsko dobo pnevmatike. Pnevmatike so proizvajane na istih strojih kot pnevmatike premium znamk.

Splošni poslovni pogoji | Kontakt | Nadomestni dimenzije | Fotogalerija | Testiranje pnevmatik | Brands
| Google+ | YouTube | TOMKET Tires


www.GUME.si, TOMKET EXPORT s.r.o.
Rybná 716/24, Praha 1, 110 00, Czech Republic DIČ: SI31868215